ویزای چین

 

کشور چین با ارزانترین قیمت و کمترین زمان انواع ویزاهای یک ماهه انفرادی، ویزای یک ماهه گروهی، ویزای سه ماهه دبل،ویزای شش ماهه،ویزای یک ساله و ویزای توریستی .قابل توجه متقاضیان عزیز، لازمه ویزای یک ساله چین داشتن ویزای شش ماهه می باشد. همچنین ویزای توریستی چینبه کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند.

قیمت وشرایط انواع ویزای چین به شرح ذیل است:

 

نوع ویزا

مدت اعتبار

مدت اقامت

قیمت

مدت زمان آماده شدن

         
         
         

ویزای یک ماهه انفرادی

یک ماه

یک ماه

3640000 ریال

10 روز کاری

ویزای یک ماهه گروهی

یک ماه

یک ماه

2730000ریال

10 روز کاری

ویزای سه ماهه دبل

 

 

13030000ریال

20 الی 25 روز کاری

ویزای شش ماهه

 

 

21210000ریال

20 الی 25 روز کاری

ویزای یک ساله

 

 

33330000ریال

20 الی 25 روز کاری

ویزای توریستی

 

 

3940000ریال

20 الی 25 روز کاری

 

 

مدارک ویزای چین:مدارکی که به سفارت چین ارائه می‌شوند، باید به ترجمه‌ی رسمی زبان انگلیسی با مهر تائید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برسند و برای هر مدرک، یک فرم مخصوص تائید مدرک تکمیل شده و دو سری کپی از هر کدام موجود باشد. فرم تائید مدارک را می‌توان همراه با فرم درخواست روادید از سفارت جمهوری خلق چین در تهران دریافت کرد.
تائید مدارک حدوداً یک هفته طول می‌کشد و هزینه‌ی آن برای ویزاهای غیرتجاری چین ٢٠٠٠٠ تومان و برای ویزای تجاری چین ٤٠٠٠٠ تومان است.

  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.
  • دو قطعه عکسرنگی زمینه روشن؛ سایز عکس‌ها ٦×٤و باید شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
  • دعوت‌نامه؛ خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
    اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.
  • بلیط هواپیمایا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چین

نکات مهم در ارتباط با ویزای چین:   ویزای توریستی چین برای دو هفته تا شش ماه صادر می شود و اجازه‌ی کار و اقامت  بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای روادید چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد (در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی روادید تجاری الزامی است

 

سفارت چین در ایران:

تلفن :     +9821-22291240
   
 +9821-22291241
 

سایت: chinaemb_ir@mfa.gov.cn
emchnir@neda.net

آدرس: پاسداران، نارنجستان هفتم  پلاک 13

 


 

 

 

‎ +۹۸-۲۱-۸۸۰۱۵۱۸۳