هتل مرمر فعالیت خود را در سال 1393 آغاز نموده است . این هتل در ده طبقه شامل پنج طبقه اقامتی و پنج طبقه دیگر شامل : رستوران ، کافه سنتی ، VIP ، پارکینگ و ... احداث گردیده که در طبقات اقامتی آن واحد ها ی دبل تریپل و سوئیت های یک خوابه تعبیه و با گنجایش 120 نفر ( تخت و کاناپه ) پذیرای زائرین گرامی می باشد .
این هتل در خیابان امام رضا ( ع ) - امام رضا ( ع ) 8 و با فاصله ای در حدود 10 دقیقه پیاده روی در نزدیکی حرم مطهر ثامن الحجج ( ع ) واقع گردیده است
موقعیت مکانی هتل
فاصله تا حرم ورودی باب الرضا 4 دقیقه با خودرو، فاصله تا حرم ورودی باب الجواد 5 دقیقه با خودرو، فاصله تا حرم ورودی حرعاملی 4 دقیقه با خودرو، فاصله تا حرم ورودی شیخ طبرسی 8 دقیقه با خودرو، فاصله تا حرم ورودی خیابان نواب صفوی18 دقیقه پیاده روی، فاصله تا حرم ورودی خیابان شیرازی 6 دقیقه با خودرو، فاصله تا فرودگا بین المللی 17 دقیقه با خودرو.