سفارت فرانسه

تلفن سفارت:
64094000-021 
Email سفارت:
info@amb-iran.fr 
سایت سفارت:
www.ambafrance-ir.org 
آدرس سفارت:
تهران، خيابان نوفل لوشاتو، پلاک 66-64 
توضیحات:

اطلاعات ویزای شنگن

این پکیج شامل :

- رزرو هتل با ارائه سربرگ

- وقت سفارت

- رزرو پرواز

- بیمه مسافرتی

مدارک لازم:

یک فرم درخواست روادید کوتاه مدت که به زبان فرانسوی یا انگلیسی تکمیل، امضا و تاریخ خورده باشد.

یک عکس رنگی وجدید از چهره در زمینه روشن

گذرنامه

اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار روادید درخواستی و گذرنامه دارای حداقل 1 صفحه مهر نخورده باشد و همراه با فتوکپی صفحه شناسایی صاحب گذرنامه ارائه شود.

فتوکپی کلیه روادیدهای شنگن که تاکنون دریافت داشته اید (بر روی گذرنامه فعلی و گذرنامه های قبلی) و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج.

سند هویتی شخصی: شناسنامه و فتوکپی

اسناد مثبته وضع اجتماعی حرفه ای و تمکن مالی

برای حقوق بگیران:

گواهی کار که از تاریخ صدور آن کمتر از یک ماه گذشته باشد و در آن، سمت و تاریخ استخدام و حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی آمده باشد و اعلام دارد که دارنده گواهی در پایان سفر مجدداً به سر کار خود برخواهد گشت.

سه فیش آخر حقوق

سه پرینت آخر بانکی حساب جاری + عنداللزوم حساب پس انداز.

برای تجار و بنگاهداران:

آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکتها.

کارت بازرگانی یا پروانه کسب.

سه پرینت آخر بانکی حساب شخصی + حساب حرفه ای

برای مشاغل آزاد:

کارت نظام مربوطه و یا کارت حرفه ای سال جاری.

سه پرینت آخر بانکی حساب شخصی + حساب حرفه ای.

برای بازنشستگان و کسانی که فعالیت حرفه ای ندارند:

اسناد مثبته دریافت مستمری برای بازنشستگان

سه پرینت آخر بانکی

عنداللزوم اسناد مثبته تمکن مالی و وضع حرفه ای شخصی که هزینه های سفر را تأمین میکند وسند هویتی وی.

برای بچه ها و دانشجویان:

گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین.

اسناد مثبته تمکن مالی و وضع حرفهی ای شخصی که هزینه های سفر را تأمین میکند + سند هویتی وی.

اجازه خروج رسمی پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت میکند.

گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای سال آینده.

گواهی برخورداری از محل سکونت

دعوتنامه تنظیم شده در شهرداری (اصل + کپی).

رزرو هتل در صورت نداشتن رزرو هتل، مسافر باید مدارک توان مالی تامین هزینه ها بهاندازه 120 یورو در روز را ارائه دهد .

عنداللزوم سند مالکیت، اجاره نامه یا هر سند دیگری که وجود ملک یا اجاره ملک در فرانسه را ثابت کند .

گواهی پرداخت عوارض سکونت یا مالکیت.

بیمه نامه بین المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ که بر پوشش هزینه های احتمالیبازگشت به کشور مبدأ به دلیل پزشکی، درمان پزشکی اورژانس و یا هزینه های بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن تا سقف تضمین شده حداقل 30000 یورو برای تمام مدت اقامت گواهی کند . دارنده روادید کثیرالمسافر موظف به ارائه بیمه نامه معتبر برای مدت اولین سفر بوده، تهیه بیمه نامه برای سفرهای بعدی بر عهده خود اوست .

رزرو بلیت هواپیمای رفت و برگشت.

آدرس سفارت فرانسه در ایران:

تهران - خیابان نوفل لوشاتو - پلاک 66-64

تلفن : 64094000

فکس : 64094092

ساعت کاری سفارت در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 8:30- 17

تنظیم وقت جهت درخواست ویزا منحصرا از طریق تلفن یا درخواست اینترنتی میسر میباشد.