سفارت آلمان

تلفن سفارت:
39990000 
Email سفارت:
info@teheran.diplo.de 
سایت سفارت:
http://www.teheran.diplo.de/ 
آدرس سفارت:
تهران، خيابان فردوسي، روبروي بانک مرکزي، پ 320 
توضیحات:

اطلاعات ویزای شنگن:

اطلاعات عمومی در خصوص روند درخواست ویزای شنگن

برای دریافت ویزای دانشجویی، توریستی، تجاری و... از سفارت آلمان تهران لازم است که متقاضی دارای دلیل موجه برای درخواست ویزا باشد. داشتن پذیرش تحصیلی ازدانشگا ه های آلمان، دعوت نامه تجاری و توریستی، گواهی پذیرش مقاله در کنفرانس و... می توانند از دلایل موجه برای درخواست ویزای آلمان باشد. اما با توجه به صدور ویزای شینگن توسط سفارت آلمان در تهران، داشتن دعوت نامه و پذیرش به تنهایی تضمینی برای صدور ویزا ایجاد نمی کند و سفارت آلمان در ایران برای صدور و یا عدم صدور ویزا اختیار تام دارد.

این پکیج شامل :

- رزرو هتل با ارائه سربرگ

- وقت سفارت

- رزرو بلیط

- بیمه مسافرتی

مدارک لازم:

1. اصل گذرنامه امضا شده به همراه کپی از صفحات (2و3و4 )

2.یک عدد فرم درخواست ویزای شینگن امضا شده.(برای افراد زیر 16 سال امضای پدر و مادر الزامی است)

3.یک عدد عکس جدید با پس زمینه ی روشن که قدیمی تر از شش ماه نباشد.(سفارت به قدیمی نبودن عکس بسیار اهمیت می دهد)

4.رزرواسیون هتل که با سربرگ اصلی هتل باشد با کپی

5.بیمه نامه ی مسافرتی معتبر با کپی

6.شناسنامه با کپی از همه ی صفحات

7. شناسنامه و گذرنامه ی همسر با کپی

8 . گواهی اشتغال و در آمد همراه با کپی، و در صورت شاغل بودن همسر گواهی اشتغال همسر همراه با کپی

9. هر مدرکی که وابستگی شما را به ایران نشان دهد.(برای مثال :روز نامه های رسمی ، فیش حقوقی و در صورت شاغل بودن همسر فیش حقوقی همسر ، اسناد مالکیت و ... با کپی)

توجه فرمایید هیچ آژانسی حق ندارد اقدام به اخذ ویزای تک جهت کشورهای اروپایی نماید. فقط میتواند اقلام فوق را برای مسافرین آماده نماید.

مسافران با داشتن وقت مصاحبه قبلی با داشتن مدارک لازم میتوانند شخصا به سفارت مراجعه نموده و هیچ هزینه ای جهت وقت سفارت به آژانس ها پرداخت ننمایند.

کودکان و نوجوانان زیر 16 سال میتوانند درخواست خود را بدون تعیین وقت قبلی ارائه نمایند.

- هزینه روادید :

هزینه روادید در زمان ارائه درخواست از متقاضیان بصورت نقدی و به مبلغ 60یورو و تنها از طریق سفارت دریافت خواهد شد.

حضور و مصاحبه شخص شما (متقاضی) الزامی است.

گذرنامه های متقاضیان میبایست حاوی نمونه امضا بوده و تا سه ماه پس از اتمام سفر اعتبار داشته باشد. در زمان ارائه درخواست ویزا گذرنامه های پیشین خود را ارائه نمایید.

محدوده اعتبار :

روادید شما در حالت عادی برای کشورهای ذیل که عضو پیمان شنگن میباشند اعتبار دارد :

اتریش - اسپانیا - استونی - اسلواکی - اسلوونی - آلمان - ایتالیا - ایسلند - بلژیک - پرتغال - جمهوری چک - دانمارک - سوئد - سوئیس - فرانسه - لتونی - فنلاند - لوکزامبورگ - لهستان - لیتوانی - لیخن اشتاین - مالت - مجارستان - نروژ - هلند - یونان

نکته امنیتی بسیار مهم:

مقابل سفارت و در کوچه های اطراف آن افرادی هستند که به شما پیشنهاد انجام خدمات ویزا را میدهند. توجه داشته باشید که این افراد که بعضا مدعی همکاری با سفارت هستند هیچ ارتباطی با سفارت ندارند.

اطلاعات تماس سفارت آلمان در تهران :

خیابان فردوسی - شماره 324-320 کد پستی 11365

صندوق پستی 179-11365

تلفن :

39990000-021

- ساعات کار سفارت :

بخش ویزا از روز یکشنبه الی پنجشنبه از ساعت 7 لغایت 15:30 باز بوده و پاسخگوی شما میباشد.