سفارت آذربایجان

تلفن سفارت:
02122563146- 22554255 
Email سفارت:
az.embassy.tehran@gmail.com 
سایت سفارت:
http://tehran.mfa.gov.az/ir 
آدرس سفارت:
تهران، پاسداران، خيابان نيستان سوم، كوچه راستوان، پلاك 16 
توضیحات:

اطلاعات کنسولگری آذربایجان در ایران

آدرس شعبه كنسولگري سفارت: تهران، پاسداران، خيابان نيستان سوم، كوچه راستوان، پلاك 16– كدپستي: 19449651

تلفن : 982122563146+ ، 982122563147+ ، 982122554255+ ، 982122559553+ ، 982122558299+

فاكس: 982122558183+

آدرس پست الكترونيكي:az.embassy.tehran@gmail.com

ساعات پذيرش جهت اخذ ويزا روزهای شنبه تا چهار شنبه از ساعت 9:00 الي 12:30 می باشد.

انواع ویزا

دو نوع ویزای ورود و ترانزیت برای افرادی که قصد سفر به جمهوری آذربایجان را دارند وجود دارد.

1- ویزای ورود که برای یک بار ورود و خروج بوده و مدت اعتبار آن 90 روز از تاریخ صدور می باشد.

- ویزای ورود عادی (یک بار ورود) که صاحبان این ویزا در طول مدت فوق تنها یک بار می توانند به قلمرو جمهوری آذربایجان ورود و خروج داشته باشند.

- ویزای کثیرالورود که مدت اعتبار این نوع ویزا از زمان صدور حداکثر تا 2 سال تعیین می گردد. صاحبان این ویزا می توانند در طول مدت اعتبار آن به دفعات به قلمرو جمهوری آذربایجان ورود و خروج داشته باشند.

*مدت اقامت در کشور که در ویزا درج شده است تنها در طول دوره اعتبار ویزا قابل استفاده می باشد. چنانچه در طول دوره اعتبار ویزا استفاده ای از آن نشود، از درجه اعتبار ساقط می گردد.

2- ویزای ترانزیت یک و یا دو بار ورود: برای اتباع خارجی و افراد فاقد تابعیت است که برای رسیدن به کشوری ثالث قصد عبور از اراضی جمهوری آذربایجان را دارند. مدت اعتبار ویزای ترانزیت از تاریخ صدور حداکثر تا 30 روز و مدت مجاز اقامت در کشور حداکثر تا 5 روز تعیین می شود. مدت اعتبار و اقامت ویزای ترانزیت با در نظر داشتن نوع وسیله نقلیه اعم از زمینی، هوایی، دریایی، ریلی و سایر وسایل نقلیه و مسیر مورد استفاده در عبور از کشور و زمان مورد نیاز برای طی آن مسیر تعیین خواهد شد.

- برای کسانی که با اهدافی مانند تجارت، علمی و آموزشی، اشتغال، گردشگری، فرهنگ و ورزش، اهداف انسان دوستانه، دیدار با بستگان و درمان قصد سفر به جمهوری آدربایجان را دارند ویزای عادی صادر می شود.

- برای افرادی که در چارچوب مأموریتهای رسمی دولتی به جمهوری آذربایجان سفر می کنند، ویزای ورود دیپلماتیک و یا خدمت صادر می شود.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای آذربایجان

اصل پاسپورت

یک قطعه عکس 6*4 زمینه سفید تمام رخ

ضمناً در صورتی که در کشور آذربایجان به غیر از هتل جای دیگری بیش از 3 روز اقامت داشته باشید، حتما ظرف 72 ساعت (از بدو ورود.) می بایست از طریق اینترنت یا دفاتر مربوطه جهت رجیستر خود اقدام نمائید در غیر این صورت هنگام خروج از کشور دچار مشکل و جریمه خواهید شد.

نکته امنیتی بسیار مهم

مقابل سفارت و در کوچه های اطراف آن افرادی هستند که به شما پیشنهاد انجام خدمات ویزا را میدهند. توجه داشته باشید که این افراد که بعضا مدعی همکاری با سفارت هستند هیچ ارتباطی با سفارت ندارند.

پکیج خدمات ارائه شده توسط شرکت آتالند

- رزرو هتل با ارائه سربرگ

- وقت سفارت

- رزرو بلیط

- بیمه مسافرتی

اطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه ی اخذ ویزای کشور آدربایجان را می توانید از بخش ویزای آذربایجان مشاهده فرمایید.